Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos
Mērķis - sniegt izglītojamam zināšanas par pārtikas apriti reglamentējošiem Eiropas savienības un Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem un to prasībām, pārtikas uzņēmēju pienākumiem un atbildību, pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieniem, vispārīgās un īpašās higiēnas prasībām un pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipiem.

Ieguvumi un rezultāti - pārzināt pārtikas apriti regulējošos normatīvos aktus; Nodrošināt pārtikas nekaitīgumu, ievērojot higiēnas pasākumus.

Kursa programma:

Temas:
Galveno pārtikas apriti reglamentējošo Eiropas Savienības un Latvijas Republikas normatīvo aktu prasību raksturojums,
Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums,
Personāla higiēnas prasības,
Pārtikas higiēna.

Līdzīgas programmas

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai personalizētu saturu, pēc tam reklamētu mūsu pakalpojumus un apkopotu statistiku par vietnes izmantošanu.